ContactDe ADMINISTRATIE is telefonisch bereikbaar op: maandag, dinsdag en donderdag van 9:00 tot 17:00 uur en op vrijdag van 9:00 tot 14:30 uur. U kunt natuurlijk altijd een mail sturen.

Filios groep

Planetenbaan 44
3402 HP IJsselstein

Telefoon

​030 760 3388

Email

​info@filiosgroep.nl

Hierbij geef ik Filiosgroep toestemming voor het gebruik van mijn persoonsgegevens. Filiosgroep gebruikt deze gegevens enkel voor het beantwoorden van uw vraag.

Onze Locaties

KDV Filios Schoolwoningen

Diensten: kinderdagopvang

Aalbersestraat 2-4
3404 JS IJsselstein
06 40175765
KDV@filiosgroep.nl

KDV Filios Achterveld

Diensten: kinderdagopvang

Heemradenlaan 28
3401 GX IJsselstein
06 19492544
KDV@filiosgroep.nl


Voor algemene vragen en vragen van administratieve aard, kunt u het beste contact opnemen met de administratie. Gaat uw vraag specifiek over uw kind, dan kunt u het beste praten met de pedagogisch medewerkers op uw locatie. De pedagogisch medewerkers zijn tot een half uur voor de start van de opvang niet telefonisch te bereiken omdat wij uiteraard starten zodra de kinderopvang begint, en als er kinderen zijn is alle aandacht nodig voor de opvang van de kinderen. In dat geval wordt de telefoon niet direct opgenomen door een pedagogisch medewerker en kunt u een bericht inspreken. De voicemail wordt altijd afgeluisterd op dagen dat de locatie geopend is. Wij doen ons uiterste best u zo spoedig mogelijk terug te bellen (afmeldingen worden per mail bevestigd).

Schroom niet om contact met ons op te nemen als u vragen, opmerkingen e.d. heeft; wij helpen u graag!